Yderligere oplysninger

(Vigtig info om ferielukket m.m.)

Bestil din tid allerede i dag​

Alm. samtaleterapi

Den almindelig samtaleterapi er for det meste en individuel session, hvor man sidder sammen med terapeuten og arbejder med den problematik, man har valgt at søge hjælp til.


Folk henvender sig typisk efter at have haft en samtale med egen læge, der har opfordret til et samtaleforløb evt. sideløbende med en medicinsk behandling for stress, angst eller depression. 


Det kan være en krise i ægteskabet, i arbejdslivet eller ting fra fortiden, der har brug for at blive bearbejdet og som i en aktuel situation er poppet op igen.
Det kan være i forbindelse med tab, f. eks. dødsfald eller en personlig krise i anden sammenhæng, at man føler trang til at have et ’trygt rum’ hvor man kan vende og dreje tingene og få mod på en forandring i en fastkørt situation.

Min metode er en blanding af

1/ Psykodynamisk metode, hvor der arbejdes henimod at få et bedre og dybere indblik i sit indre psykiske univers, både i forhold til måder at reagere i relation til andre mennesker på, og afdække ubevidste mønstre der påvirker én tilbage fra opvæksten.


2/ Jeg anvender teknikker i form af kognitiv terapi, hvor der arbejdes med at påvirke fastkørte tankemønstre. Der aftales ofte ’øvelser’ og konkrete tiltag, som man afprøver hjemme og evaluerer under forløbet.


3/Jeg anvender derudover gængse coachingredskaber, hvor man tager sit liv, sine værdier og prioriteter op til revision med terapeuten som guide.

​Firmainformation

Psykote​rapeutisk Praxis Julie Exner

CVR: 25779878

Adresseinformation

Møgel​vangs Plads 3

7900 Nykøbing

Kontaktinformation

Telefon: 97 72 17 22

E-mail: julie.exner@mail.dk